mil

mil korang baik x?

191 Balas

Alhamdulillah baik sgt²,klau sy ngidam apa²mesti dia mskkn untuk sy atau bli naik segan pula...

Entah la.. kadang baik kadang2 ada benda yg xble nk faham.. yela rambut sma hitam hati lain2

5y ago

tu lah

tk prnah rsa ada MIL cause...MIL dah lma pass away 😞 but syukur my SIL smua baik2 😁

baikk...cuma sllu xspendapat sis...biasalah org tua2 kn,bnyk pntang larang n adat nyer...

Alhamdulillah baik je, tp byk plak pntang mknan yg xleh nk mkn mne even xpreggy.. hoho

Alhamdulillah oke je.. Baru kawen 1 tahun tapi dh bnyk kali tnya bila nk ada anak...

Alhamdulillah mil baikkkkkk .. dia buat kita mcm anak dia sendirii syukur rezekiiii

X de rezeki nk ade mil... Arwah meninggal masa husb umur 15tahun...ade fil je😊

Baik. Mil pendiam. Saya pun pendiam. Macam krik2 sikit klau berdua 😂 kekok gitu

5y ago

Haha.. Sama gak Mil pendiam dgn saya pun sama2 diam

Hmm ada angin, kejap baik kejap 😌😌.. Nasib x duduk sebumbung 😝😝