mil

mil korang baik x?

191 Balas

Alhamdulilah Baik,pantang biase umah mak tapi sebab anak ramai dah.lebih pilih pantang sendiri berdikari tak nak susahkan mak

Alhamdulillah saya dikurniakan mil & fil yg baik. Ipar duai pun baik2. Mil pernah jaga saya dalam pantang walaupun sekejap.

Alhamdulillah...baik sgt...dr mil..fil..sil..smua dlm fmily belah suami baik sgt...moga trus dikelilingi dgn org baik2😘

Alhamdulillah baek sngt.. Mil stay sblh blok jerk.. Akk n adik ipar semua tgl dekat2 sblh2 blok... So far semua OK...

Alhamdulillah baik sangat...muk alebih kurang arwah tok pulak tu...first time tengok dia masa tunang rasa nak nangis

Emmm.. Nth laa. Kdg berasa cm ad benda tersirat pon ad. So sekarang pregnant no 2.. Ta ley tgok langsung muka mil..

5y ago

kan hm

baik sangat2.. kadang kawan membawang.. bile mentua penat stress ngan cucu mule la membebel.. biasa la org tua..

Suka menyindir,anggap sy mcm org luar,plus x reti hargai pemberian. So baik ke idok gituu?

Sy jenis pendiam.. 😂 bercakap bila ditanya.. 😂 alhamdulillah ok.. lg pon sy xduduk serumah..

5y ago

Sama la

alhamdulilah baik sangat. bersyukur dapat mil yg sentiasa ambil berat n sentiasa positif 😍😍