Giving another nickname for your baby

Hi mga mommies, I am a First time mom and i just want to share my feelings on this matter. I and my husband really think for good name for our little one while I am pregnant. This is really exciting part of being a parent and of course we did not forget to include nickname for him. Hindi sya malayo sa name ni baby, actually nasa First name din naman sya. My in laws visited us today after 2weeks of giving birth and even though we have nickname for my LO, tinatawag pa din nila si baby sa nickname na gusto nila na malayo sa first name nya. Disappointed ako. Anong gagawin ko? Ayoko kasi sa tawag nila kay baby. Sinabihan ko na din si husband regarding dito.

1 Reply

ignore momsh. bka dala din Ng hormones kaya sensitive ka sa Ngayon. Kung nkabukod nmn kayo Kung anong nickname Ang itawag mo sa knya yun Ang matatandaan ng bata. 🙂

3y ago

Thank you Mommy