Wedding Ring

Hi mga mamsh! Naguguluhan kasi ako ? Saan po ba talaga nakalagay yung Wedding Ring? Sa Left or Right Hand? Kasi nung kinasal kami sa right pinalagay and sabi din ng father in law ko sa right hand daw. Pero ang dami kong nababasa sa left hand daw. Please enlighten me ? Thank you!

135 Replies

Once you're married, tradition dictates that your engagement band be moved back to the third finger on your left hand. When you do so, your wedding ring should remain closest to your heart (where your spouse placed it on your wedding day) and your engagement ring is placed next to the wedding ring. Ctto