Masalah Nipple

Mf bertanya sbb xde pglman.. Sy bru 9w lbh.. Bru nie g bt bku pink.. Nurse ad cek pydara n nipple.. Dia ckp nipple tenggelam cikit lah.. N dia surh kita rjn usik nipple tu.. Kalau nipple tu xtimbul hbs.. Mmg susu xkeluar ke nanti...nk usik je nipple lps mgndg nie asyk skit je 2x nipple nie... Ad ke kak2 dlm nie yg ad pglman n blh bg petua ap2 tak tuk timbulkan nipple..

1 Balas

Sama la..sy pun mcm sis..tp nurse ckp nti baby nyusu lama2 nipple kuar sendri...kakak sy pun m ni..dia suru husband hisapkan nti lama2 kuar..kalo x kita try nipple puller/shield..last choice breastpump..😅 sama2 kita iktihar 💪

4y ago

Sy slalu google pasal nipple inverted ni..xda kna mgena ngan puting..susu kuar dr area gelap puting tu...😅cuba sis try google atau tgk youtube..