Nipple cream

Hi mommy smua..nak tanye cream apa ye yg elok tuk nipple..baby sejak ada gigi nie isap susu da start gigit😭#bantusharing #ingintahu #firstbaby

3 Balas

luke ke nipple sis? wktu anak prtama, sy selalu melecet tmbah2 bila ade gg, cume sy selalu sapu susu kiri ke nipple kanan, susu kanan ke nipple kiri.. lepastu biarkan kering kejap kena udara.. insyaAllah cepat baik juga dan selamat, buat setiap kali wktu anak tido.. 😊

cuba try mama's choice, keep on pakai lepas breastfeed, insyaAllah okay

sy guna medela purelan tu. boleh cuba tube kecik dulu