Entahla.

Merujuk kepada apa yg aku baca ada sesetengah individu yg menyakitkan hati ketika memberi komen atau cadangan. Tak nak balas tak payah.. Awak scroll je.. atau sila ke menu kemudian masuk ke play store dan uninstall apps ni. Scroll dan uninstall apps ni kebaikannya supaya awak tak dapat dosa sebab mulut dan pemikiran. Semoga bermanfaat. ?

1 Balas

Btul tu.. Ada yg komen tp dgn bhsa yg kasar seolah x ikhlas nk bg komen.. Sy kalo nmpk gmbr bkn2 pun scroll jer laju2, x pyh nk komen.. Jgn mudah nk sentap, pikir positif n sangka baik je..

4y ago

Ya sis.. Patut macam tu.. Bukan apa.. Mengelakkan diri dari dosa ja.. Apa lagi tengah preggy ni.. ☺️☺️