assalamualaikum (WELCOME BACK)🤣

2 tahun lalu TRAUMA bersalin induce anak pertama... memang lepas bersalin benda pertama Aku buat UNINSTALL APPS ni trauma punya pasal! Tak plan langsung nak pegnen lagi... Tapi malam ni Aku INSTALL balek sebab ptg semalam test muncul DOUBLE LINE...😭😆 Tak tahu nak sedeyhh ke happy ke seram ke apa ...now 3weeks !!!! Kita da rancang sebaik mgkin tp Allah kasi sangkut jgkk .. Semoga Aku kuat & tetap positif... Kehendak Allah itu lebih baik... #secondbaby #Takbirrr!!!!

6 Balas

inshaAllah sis ade hikmah tu tahniah ye https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

haa lepas turun tanda tu bc surah maryam 1 round, pastu odw g spital jalan pusing mall dl 3 tgkat. pastu dh admit tu, baham kurma je. huhu. msuk wad pkul 5, dah 3cm, jam 8 mlm dah 6cm, jam 11 dah 10cm. 11.30 dh siap smua, 12 lbh kuar LR. alhamdulillah. jom doa smoga dimudahkan. now dh 26w anak ketiga.

ahahaa , ya kita geng saya baru bersalin tahun 2020 tetiba 2022 ni pula ada rezeki lagi , baru install apps ni balik .. betul sis kita hanya mampu merancang 😅

Congrats sis..saya pon bersalin induce anak pertama n baby baru 3m.still belom uninstall apps ni sebab tgh monitor perkembgn baby 😂

2y ago

Hahahaha serammmm

terima kasih sis ... nak join group jgk hehe

Allahu Akhbar.. all the best

alhamdulillah congrat sis