positif atau negatif?? pls info... last period 6/12, test ni 3hb pagi ☹️ tp ada flek warna coco2...

menunggu dh 2 tahun

positif atau negatif?? pls info... last period 6/12, test ni 3hb pagi ☹️ tp ada flek warna coco2...
6 Balas

mcm samar sgt double line tu. apa kata sis tunggu lagi 2 minggu, kemudian test lagi. mana tahu makin pekat linenya. kalau dah konfirm pregnant boleh pergi kk. semoga dipermudahkan utk sis. saya pun baru je keguguran, doakan saya juga

sis double confirm kan la dgn doc buat urine test . semoga ada rezeki ya sis

keadaan saya pon sama dgn sis. semoga ada rezeki sis❤️

skrg sis hamil ke x? moga da rezeki ya sis.. 🤗

Negative or positive ye

nnt cek lagi upt