Jika Anda Sedang Alami, Dapatkan Khidmat Pakar!

Menjadi seoarang ibu memang tidak mudah. Jika anda pernah alami fasa ini, ketahuilah anda seorang ibu yang kuat! Dan bagi anda yang sedang mengalaminya, pastikan anda dapatkan bantuan atau sokongan dari orang yang terdekat ya!

Jika Anda Sedang Alami, Dapatkan Khidmat Pakar!
24 Balas

now difasa cool down, sy ibu yg garang tau, now jadi slow sikit, kalau stress xboleh marah2 anak. sbb kalau termarah, diorang dh pandai ckp kita xsyg🥲paling serabut bila anak dah boleh ckp macam tu. anak no2 sy pulak girl 5tahun. cukup mencabar ye, Allah 😂 ade je perangai dia, kita nk marah kuat2 xboleh sebab si abg sgt2 protect adik..

Pernah stress masa tahun lepas. Lepas jumpa kaunselor 3 kali, alhamdulillah tenang selepas buat keputusan besar dlm hidup. Dengan izin Allah, Kaunselor guide utk saya buat keputusan besar tu.

sy jenis yg cpt sgt stress wlu pun bnda kcil.. nk luah mslh tp xpandai crita.. sbb rsa mcm remeh sgt mslh tu, bila crita pun org x pduli sgt😭

2d ago

kn better pendam je doa hrp bnda tu terlupa trus

saya stress sebab sy tengah belajar padamasa yg sama suami sy tak take part utk jaga anak…..doakan hubungan sy & suami

always ! . dari sebelum kahwin sampai da ada anak cpt stress, sampai sakit kepala. 😌 .

Ya..sebab suami saya ada perempuan lain saat saya tgh sarat skrg😊.

Sentiasa stress sbb terlalu memikirkan persekitaran. 😭

2d ago

saya strees sebab adik arwah ayah nak kami empat beranak suruh keluar dari rumah milik ayah sebab tu tanah hak milik dia dan suruh kami cari rumah sewa yang lain

dah jumpa pakar kauseling di kk alhamdulilah dapat belajar banyak disana

2d ago

aah alhamduliah

lambat lg nk jd mcm mak Omar Hana hahaha 🤣

pernah la streess sbb mslh kiri kanan bfkr cmna nak slsai kan