1st atau 2nd lebih mencabar?

Mengndung anak 2nd lebih mencabar dari anak 1st setuju tak.. or mommy ade pngalaman sebliknya..?

2 Balas

ikut keadaan juga. kalau mengandung rapat² memang mencabar. sy pregnant anak 2nd pkp 01,walaupun husband di rumah ja,tp agak mencabar juga sbb pdpr anak 1st hari² kena buat dan hantar hasil kerja setiap hari. anak 3rd lebih struggle sebenarnya utk sy,sbb anak 2nd masih 2 tahun lebih umurnya. mana nak urus kakak sekolah,adik dia lg masih kecil. nasib baik husband sy ringan tulang. boleh la sy relax bila dia balik kerja

ikut badan sendiri.. sy pregnant 1st dlu mencabar jgk dgn alahan mcm².. skrg pregnant 2nd si kakak bru 2 thn+ Alhamdulillah rasa senang ja sbb x da langsung alahan.. kakak pun ok ja x buat perangai.. suami pun banyak membantu