Ibu mengidam pelik-pelik tak masa mengandung?
Voice your Opinion
Ada! Pelik sungguh mengidamnya
Tak mengidam apa pun

2985 respon

30 Balas

xda yg pelik pon,biasa2 ja..yg pelikNya bila kali ni preggy abah yg mngidam nk mkn bnda yg xpnah mkn..mama gelakkan ja..smpai ckap ank yg preggy bpak plk yg mlebih mngidam 😁😁😁

anak nombor 1 n tgh preggy nombor 2 pun tetap suami mengidam. hahahaha benda tkrajin n tksuka makan tetiba suka pulak. hari hari pulak tu nk makannya

xmengidam pelik2 pun. tapi sekarang ni tetiber terasa nak makan belangkas even xpwrnah rasa pun mcm mana rasanya. and teringin nak chocojar 🤤

ngidam...tp x de la pelik²... tp dpt juga makan ayam kampung.. gigih la adik ipar n suami tgkp ayam kampung..

4 org ank tak pernah ngidam yg pelik2 pun..nak mkn pun makanan yg biasa2 je yg senang nak dpt

ada jgk mengidam. tp x la pelik mana pun... Alhamdulillah smuanya yg mudah utk dicari

biasa je! Ngidam nak buah kuini tapi tak musim 😅 tapi Alhamdulillah dapat

selama 5bulan xnak makan nasi nak makan yg rasa masam* je 😩

Mengidam biasa2 sahaja...selalunya mengidam makanan sahaja...

teringin nak main kucing. kat rumag takde kucing 😂