Waktu bila yang anda rasa mengantuk sekali sepanjang kehamilan?
Voice your Opinion
Pagi
Tengah hari
Petang
Malam

6280 respon

46 Balas

Mengantuk sebelah petang 🥴😴, tidak boleh runding, baring sekejap mesti tertidur punya. Ok la sedikit, sebab tak bekerja lagi. 😂

lemas sepanjang masa...tiada mood...dan sejuk2 badan..mandi malas..

tengah hari sampai malam,.. dh tido petang lama, mlm pun mengantuk lagi,, kerap nk tido je...

pagi 8.am tidur sampai 10am.. 2pm tidur lagi sampai 5.30 tak larat sbb pembawa tidur je

sentiasa mengantuk. lg teruk bila lpas mkn. fuhhh mengantok xboleh bawak bincang oo...

Setiap kali lepas makan mesti mengantuk.. Tahap mata memang takleh tahan dah. 🤣🤣

pagi petang mlm mengantuk kdg boleh dikatakan sepanjang msa

pagi smpai tgh ary. malam xmau tdoq langsung

after lunch.. mesti mengantuk sangat apalagi time kerja

Kalau time ngantuk, jangan la kacau #TAPSUPERMOMS