Mengandung dibawah umur..memang kena buat repot polis ke untuk prosedur untuk buat buku pink

Mengandungbawahumur#

2 Balas

hi mommy. kalau mengandung bawah umur dan bersuami,ajak suami ke klinik untuk buka buku pink. bawa dokumen yg diperlukan macam surat nikah dan ic suami isteri. ada jugak klinik yg perlukan bil utiliti ( api / air ) utk address confirmation. lebih mudah lagi,mommy boleh direct call klinik yg mommy nk berurusan dan berdekatan dgn rumah 😊

utk yg bwh umur dan dah kawin, boleh buka buku pink mcm biasa je. x perlu report polis.