Mana satu yang anda dengarkan kepada bayi anda sewaktu mengandung?
Voice your Opinion
Muzik Lullaby
Alunan Zikir
Ayat Suci Al-Quran

9292 respon

27 Balas

suami belikan radio walkman bacaan ayat2 suci al-quran, sejak drpd tuh radio non stop jer kami psng setiap hr.. tenang jer rasa, gangguan pelik2 pn xde..

Tiap² mlm nk tdo sy bukak audio device dri mommyhana yg bebas radiasi, lekapkan kt perut,lgi aktif baby bila dgr ayat2 suci al-quran..

zikir & ayat suci al-quran. #09Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

Ayat suci Al quran dan zikir. Lagu tu ada juga dengar sikit2

Alunan Zikir dan Ayat suci Al-Quran ..

kedua dua nya alunan zikir dan ayat suci Al quran...

alunan zikir n ayat suci al-quran

alunan zikir dan ayat suci al quran

Alunan zikir dan ayat suci al-quran

alunan zikir dan ayat suci al-quran