10 Cabaran Isteri Ketika Hamil

Mengandung bukan satu perjalanan yang mudah ya. Ia penuh dengan cabaran dan liku-liku. Tapi percayalah, fasa hamil adalah pengalaman yang paling bermakna buat para ibu. Antara cabaran yang pernah anda lalui sepanjang mengandung yang mana? Cuba share kat bawah 👇🏻

10 Cabaran Isteri Ketika Hamil
34 Balas

Ni pregnancy kedua saya tapi kali ni macam macam sikit alahan. Sakitnya badan dan asalkan makan je muntah 🥹 waktu first pregnancy tak macam ni dua minggu je alahan pastu dah ok. Ni nak buat apa pun tak boleh

Bau bahan mentah mcm seafood, ikan atau ayam boleh mual dan pening kepala seharian. Macam mana nak masak? 😭Bau badan suami lepas habis kerja pon x boleh 😅

sy paling sakit kena kencing kotor 😭 seminggu terbaring ja sakit nak bangun ke toilet terbongkok jalan slow2.. tak lalu makan minum sampai kena drip

tak boleh bau itu ini...dh 2bln xmsk..kesian suami..tp Masih cergas menguruskan byk Hal..cuma masak je xleh..rindu suami tu selalu

Rindu suami tu betul sangatt kenapa ea 🥹 tinggalkan dia 2 hari balik kampung kejappan dah rindu mcm baru kawin🤣🤣

sejak mengandung anak no 2 ni sy susah tido cepat penat .nk tido pun kna pukul 3 pagi atau 5 pagi baru tido

Spotting, mabuk teruk, sakit kepala.. Tp tetap kena gigih drive kerja 80km😭

tak boleh tengok video makanan, rasa nak muntah. naik kereta rasa nak muntah

Alhamdulillah... Tak banyak dari dalam senarai. Cuma ldr berbeza tanah 🦾

kesemua d atas kecuali x pernah bengkak tangan kaki semasa peknen mane2 ank