breast pump

mengandung berapa bulan baru boleh prepare beli breast pump ye ? sbb nak kena ukur nipple . sorry tanya. #1stmom #1stbaby

13 Balas

sy beli strt 8 bln . tp kalau slh ukur bole je nt lepas bersalin ukur balik . dan just beli insert tu je . better beli sblm berslin . sbb taktau kan bby kne tahan nicu ke tak . mcm kwan sy smggu bby kne tahan nicu . jd nk tknk dia kene pam susu . sy stby stu je dlu . lepas berslin bru beli stu lg .