Banyak menangis sewaktu mengandung mempengaruhi emosi sedih pada bayi. Betul atau tidak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Lain-lain (sila nyatakan)

9980 respon

34 Balas

Ank first... Cpt btl touching.. Suami buat xtau sikit dh mnagis, pdhal sebelum pregant ok je.. Tgk ctr sedih sikit pn dh beriya2 mnagis😅😅

saya terbalik. masa sblom mgndung mmg cpt sgt touching. cpt merajuk. mse mgndung saya je relax. xmudah marah. susah nk ngis kecuali sakit sgt.

actually I'm not sure tp rasanya mcm betul sbb dlu my mom mengandungkan I, dia byk terluka, sedih dan kecewa.. I read from her diary 😅

ya betul. emosi seorg ibu hamil memang bahaya. dan bagi sy ianya sangt dasyat kerana sy selalu menanis akhirnya sy keguguran.

3y ago

semoga sis punya rezki utk pregnant dan selamat sampai akhirnya

Kalau ibu marah pun effect baby jgk. Haritu sy ada rsa marah sngt. Baby pun tendang kemain kuat jgk😂

Xpasti. Tp kalo boleh elakkan sbb doktor pun xbg emosi ibu mengandung ibu berpantang terganggu.

ngandung anak perempuan sllunya cepat terasaa sedih bgai tuu betoi kaa haha

so far sepanjang preggy emosi sy sentiasa stabil. elakkan stress

betul..semoga kuat semua walau apa pun ujian yg mendatang

kadang nangis sebab apa pon x tau 🤣