2nd trimester

Mengalami kekirangan berat badan sebanyak 1.1kg dlm masa satu minggu saya tiada mengalami simptom mual/muntah selera makan membaik tp ttp trun berat ,bayi dalam keadaan sihat ..saya juga ibu gdm .. mungkin agak risau terhadap pengambilan makanan takut mengandungi gula berlebihan seperti nasi, roti makanan ruji kt ..

2 Balas

sy pun gdm..dh start insulin..redha jelaa..hari tu sblm insulin sy control makan..smpai tkut nk makan..2 minggu turun 3kg..🤷🏻‍♀️

semoga baik2 saja