Salam ..bantu saya mmberi cadangan terbaik untuk saya dan bby .. saya mengakui kesilapan saya.

Memohon bantuan dan semangat .

Salam ..bantu saya mmberi cadangan terbaik untuk saya dan bby .. saya mengakui kesilapan saya.
2 Balas

w'salam. Boleh buka buku pink nurse dan org2 kt klinik akan layan awk sama seperti ibu2 yg lain. Jpn pun akan layan awk juga, Bin/Binti baby awk nti akn mengikut Asma-ul Husna. Lelaki tu abaikan jela, once awk dah melahirkan anak awk akn hidup dgn baby dah dan family awk, klu dia dtg pun nk tgk atau nak awk dan baby balik, awk kena fikir dgn baik bincang ngn family. Semoga Allah permudahkan segalanya. Insya Allah ada jodoh dgn org yg bertanggungjwb.🤗

4y ago

alhamdulillah ...terima kasih atas info ...

Wa'alaikumussalam abaikan shj lelaki tu

4y ago

insyaallah ..smoga ..terima kasih .