Sudahkah anda mula membuat persiapan raya tahun ini?

Voice your Opinion
Sudah (komen persiapan apa)
Belum
Dalam perancangan

2029 respon

18 Balas

dah beli baju raya(jalan anak2), kuih raya dah order, baju raya pertama dah tempah, wlwpun org ckp covid, sy tetap raikan sbb anak2, LG pun rumah mak mertua 5 minit dari rumah saya,wlwpun sy xdpt rentas negeri balik kg, sy tetap raikan sbb last years raya dlm wad🤭

Takde mood nak buat apa-apa persiapan as due date within minggu raya tu. huhuhu. Nak cari baju pun xde mood sebab berat naik tak bawa bincang 🥺

belum .due Raya. persiapan utk suami n anak2 belum buat apa2 lagi..nnt beli baju online je lah🤭

entah, klu nak bli pun baju suami je kot...sb due ngam2 hari raya..klu nak bli pun on9 je kot

Baju raya dah siap. Tggu kuih raya aje. Beli siap terus 😊😊

Belum ada apa2 persiapan lg #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Belum 🤭 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tempah baju raya..kuih raya

dah beli sikit² ☺️

recycle baju raya .hee