Mana satu yang anda akan pilih, membeli-belah atau berpiknik tepi tasik sewaktu mengandung?
Voice your Opinion
Membeli-belah
Berpiknik

7686 respon

25 Balas

Klau time pregnant mmg x blh x g shopping... Lagi² shopping akan hilang kan stress kita tanpa kita sedar.

byk dudk rumah. .rse mls nk kmne2. .rajin kalo kne cri brg bby je. .😆

nak picnic tapi dengan keadaan sekarang ni dalam mimpi je mampu 🤣

shopping..suka jln2 tp x tahan lama berjalan msti kene duduk jugak..

piknik. boleh tenangkan fikiran, rehatkan badan dan bersenam.

saya suka berpiknik smbil layan mwndengar muzik dna mewarna..

shopping dpt mhilangkn strss . .tmbh2 org y blnjer😁

Window shopping #TAPactiveusers #TAPsupermoms

beli belah lg2 brg keperluan baby

dudk rumah pkp 😂