pertanyaan

memang mood org mengandung ke asyik marah dan menangis ???suami yg x tahu menahu

14 Balas

biasa la hormon preggy ni lain mcm sikit..sy pon mcm tu jgk kdg2..tp klau boleh,kurangkan sikit emosi dan suka mnangis tu..hehe kesian dkt baby nnti..sy ada tgk vdeo dlm fb pnerangan seorang doktor pakar sakit puan,dia ckp perlakuan kita masa pregnant akn mempengaruhi baby dlm kandungan kita..dipanggil fetal programming..insyaAllah think positif sis..sntiasa buat bnda yg membahagiakan kita dan jgn lyn sgt emosi tu..huhu

5y ago

tula ... kdng2 sentap x tentu pasal

Biasalah tu, hormon org mengandung kurang stabil 😂 bykkn bersabar & manjakan isteri.. Jgn biarkan isteri stress masa mengandung, kasihan anak dlm kandungan

Depends on the woman... some cry and get mad... some just take it in stride. Everyone has a different personality. But good luck and god bless!

Ya sis, mmg mcm tu kalau mula mula. Rs sedih tak tentu pasal, dan menangis, kdang tgh makan boleh nangis hahahaahha

Ye btul, time pregnant ni mmg sikit sensitif sikit, cpt emosi.. Semuanya sbb perubahan hormon

yela .. tu yg suami sye hairan kjap ok kjap x ok ... tgok cerita sedih blh menangis😂😂

kn ... kdang2 org x faham apa yg ibu mengandung lalui 😔😔

Normal sis.. klau sy pling ketara bab nanges.. sensitive btol.. haha

5y ago

memang sis ... sebab tu suami ckp kenape nangis sakit ke ??? hahahaha

Betul tu sis. Semasa hamil ni mood mmg swing lain macam 😂

Biasa tue kena hati2 jaga emosi dia bro