Layankan Jela

Memang macam ni ke mengandung? Tido tak kena, tilam taknak kongsi dengan somi sebab rimas, tak suka somi pelok, tak suka perfume somi, tak suka tgok somi senyum, suka marah marah, cepat nangis lambat makan, suka menyanyi lagu pelik pelik, adoiiiiii nasib somi layankan jelaaa simptom mami ni. ? Ada ke yang macam saya ni? Ke ada lagi terok?

1 Balas

ada..sy ler tu org nya..hahaha..skng prgnt 19w 1d..suami slalu suka kcau sy..nk pluk sy la..nk baring dkt2 laa.tp akhirnya dye yg kena mrh gan sy sbb sy rimas..tp ble sy kata rimas plak kt dye,lg dye buat..hahahaha..mmg lumrah utk ibu prgnt kot..spe sruh suami ske kcau istri..hahaha