Emosi

Memang macam ni ke emosi ibu ngadung ?? Baca atikel tentang cina diselmtkan bomba pun nangis , tengok cerit katun pun nangis ?? kalau tgk cerita sedih lagi teruk emosi ??

2 Balas

Klu cmtu kdg2 ikot kn sgt perasaan...boleh jek ko ntrol...tp klu da set mind nk ngis..mmg ngis la..

4y ago

Tak ikut perasaan pun , dah mmg air mata ngalir sendiri .. control pun sama je .. bukan nangis beria , nangis biasa je sekadar air mata ngalir lepas tu dah

Normal sis. Kalau dah keluar air mata tu, macam tak boleh stop pulak. Sakit dada 😅

4y ago

🤗🤗🤗