Pregnancy and emotional

Sekarang ni cepat sangat emosi, saya mmg jenis emo dr dulu lg tp yg skrg ni kdg pandai tibatiba nangis bila igt hal sedih atau tgk cerita psl family 😢#1stimemom

2 Balas

Try to be happy sis ☺️ Bila kita sedih, baby pun sedih nanti dia nangis sorang sorang dalam tu kesian dia ♥️ Try to be happy and try to avoid being sad, even at sad times, try to cheer up, pat your tummy and gives your tummyself a big hug 🤗 And yupp time preggy it’s easy to get moved on things, sometimes jadi tersangat happy, and in a second tersedih pulak hehe 😋

2y ago

kan! sy happy go lucky punya org actually. cuma mmg cepat emo 😂 tgk org minta sedekah pn bagi duitlepastu nangis, kucing dkt jlnan pn bagi makan pastu nangis kenang nasib drg. adoh tambah pregnant ni nasib la bw baby bckp dgn perut dan husband jenis yg paham sbb kitorang kwn dr dl 😂🙈

i pun mcm tue. kekadang husben pun pelik hehe

2y ago

kan!! hahaha semoga semuanya baikbaik