Ngidam sampai nangis ?

Memang kalau terasa teringin nak something tu on the spot kalau tak dapat boleh meleleh air mata eh ? ? Malam tadi betul² teringin air fresh orange yg dkt kedai makan punya tapi suami malas nak gi belikan. Terus meleleh air mata. Rasa teringin tu membuak2 dkt tekak. Alahaii sedih betul rasa hati ?

31 Balas

sy nk mkn pelam cicah asam boi tp tk dpt2 lg sbb asben xkasi mkn pelam sbb sy ada gastrik.. hmm.. nk nangis tp tahan jelah..

5y ago

Tapi tu laa yg sedap. Bedal saje. Tapi kalau sakit sangat better avoid ye 😅

Sy setakat ni belum mengidam smpai nangis lg sis.. 😂 Mengidam pn jarang. Kdg2 rasa nak tp masih boleh tggu seminggu dua.

5y ago

Tak tahu laa tetiba je teringin bebenor time tu. Padahal sebelum2 tu elok je kalau teringin ape2 pun. Relaks je tak nangis. Sabo je laaa 😂

Dah penah kene. Mmg meraung dibuatnya hahaha. Bertabahlah sis. Suami2 kita ni kadang x rajin nk melayan. 😅😂

5y ago

Hahaha dah nak tidur tetiba mintak, memang tak dilayan laa. Nasib badan 😅

Saya lain pulk lau tak dapat makan sesuatu yg kita gidam nti saya tebawa bawa minpi n air mata trus mglir...

saya pon, tringin nk mkn ayam goreng mcd yg spicy tu, rse nk nngis bile tk dpt, dh mleleh2air mata 😂

5y ago

Hahaha pedas wooo 😂

Mmg cmtu law mngidam... Sbb dh terase kt tekak kn... Ble Xdpt ..pe lg... Meraung ler...

5y ago

Hahaha tekak dah rasa nak benda tu jugak. Tapi dapatnya lain. Alahaii sabar la wahai hati 😂

smp hati tok laki... kedai dekat pon x nk... nnt air liur anak meleleh salahkan dia

5y ago

Tu laa tu. Lain macam betul 😅

Sama lah...tp x lah sampai nangis tp merajuk terus hahaha..x layan dia..

5y ago

😂confrm

Samalah. X dapat on the spot mesti nangis😣

5y ago

Pembawakan 😅

Hihi pengalaman ❤