Mana satu yang lebih bagus untuk melatih anak berjalan?
Voice your Opinion
Walker berdiri
Walker duduk

2797 respon

17 Balas

Saya lebih memilih untuk tidak menggunakan walker...Alhamdulillah cuma time anak nk belajar jalan tu saya tumpu perhatian yg lebih pada dia utk elak sebarang situasi yg tidak diingini berlakuuuuu

Payah nak behave kalau pakai walker ni.. Biarlah die berdiri dgn kaki sendiri.. Tonggeng terlentang pun takpe..

anak sy xpernah pakai apa2 walker.. 9 bulan dah berjalan.. sekarang dah 11 bulan.. gg je x tumbuh lg..

Alhamdulillah anak saya boleh berjalan tanpa menggunakan walker 🌼

ikutkn 2..2 benda nie doc x suggest pn kt parent...

Tidak pasti. Tidak pernah pakai keduanya

biar dia main sndri..tnpa walkee

Walker duduk tapi x perlu je

walker duduk lebih selamat.

Dua dua tak perlu pun.