air gula

mcmna nk tau kita sangkut air gula? kk call ke atau time next checkup baru dia bagitau?

9 Balas

kalau next checkup x lama lagi, mgkin nurse bagi masa tu la.. kalau next checkup lambat lagi, nurse akan call.. mcm sya, nurse x call sebab appointmnent x jauh

5y ago

minum air gula 21hb.. next checkup 28hb ni..

Result yg paling cpt dlm brpa hari? N paling lmbt brpa hri?mngkin sbb cty thun bru cina..sy pun baru mnum selasa lps air gula..rbu n khmis smlm xda cll pun lg

5y ago

Sy dlm 3-4 hari dah call.

ohh ok2.. terima kasih semua.. dah 4 hari dah tp kk belum call lg.. hrp2 la result cantik.. dh 38w risau kalau sangkut

Kalau tak call tu selamat la tu..semoaga resultnya baik-baik saja ,♥️

Kalau sangkot klinik kol laju² mcm kes saye😅

Biasenya kk akn call trus lpas dpt keptusan

Biasanya kk akan call untuk buat bsp

Klu sangkut kk cll.

Biasanya kena call