batuk

Mcmna nk hilangkn batuk ? Blh mkn ubt ke time 36weeks ni .ermm batuk teruk sgt smpi nk deman.

7 Balas

Saya pun baru² ni selsema plus batuk teruk berkahak tu. Nasib tak demam lagi 😂#37weeks Jadi sy pergi klinik keluarga. Dr bg ubat selsema dan ubat batuk yg memang sesuai utk ibu mengandung. Tapi tu lah macam tak jalan sgt, maybe sbb dos rendah. 😂 dan dr bagi vitamin C yg flavettes tu sbg ganti antibiotik.

4y ago

Yekew, terima kasih🥰

Sy mkn gula2 wood perisa lemon... Alhamdulilah.. Sekarang dh ok... Kalau g kk.. Dokto bg ubt cair kahak... Mkn ubt tu.. Pas tu ambik sebijik gula2 wood... InsyAllah batuk kn pulih... Gula2... Kita blh mkn... Ubt x blh..

Ada ubat batuk yg sesuai utk preggy mom.. Sy dlu mcm tu juga, g klinik doc bg ubat batuk nama apa ntah.. Lupa 😂😂 jgn sampai demam sis.. Takut nanti kna paksa bersalin cser.. Takut baby effect

4y ago

Yekeew 😭😭 terima kasih

Saya pun batuk berkahak. Doktor bagi ubat dan makan bila perlu sgt (batuk teruk). Memang ada ubat yang minimal dos sesuai untuk pregnancy women. Kena dapatkan advise Dr dulu ya 🤗

4y ago

Yekew okay2 terima kasih🥰

Klau sy.. Batuk dan selsme minum air lemon suam cmpor madu je.. Dri dlu lagi mcm tu.. Xyh mkn ubat.. Akan sembuh🤗

Guna minyak Guna minyak herba asmak sis..bgs utk batuk Bole pm saya www.wasap.my/60148339334/penawarbatuk

Cri ubat batuk nama prospan..kat farmasi ada jual...