Tolong saya boleh???Saya nak mintak pandangan

Mcm ni..last period saya 24/7..next period saya sepatutnya 24/8 or 25/8..then nak jadi cerita mmg saya period 25/8..keluar spotting coklat..selalunya sebelum saya nak period saya akan sakit breast,senggugut teruk,and kuat makan...tapi kalini sya x rasa semua tu..breast x sakit,senggugut xda langsung..cuma selera makan je berkurang and muntah2/loya Turn out harini dah hari ketiga period but period saya pun lain..x heavy flow,tak berketul2..selalu tu hari kedua saya period akan senggugut teruk and heavy flow..kali ni ntah..badan saya rasa sihat.. Ada sape2 penah jadi mcm saya tak dan dia pregnant??

2 Balas

ooo klu mcm tu mngkin lmbt sikit dtg period..Tpi klu dtg period yg.Lewat dlm smngu dua boleh cek upt..Nk try boleh tpi klu tkt hampa xpyh bt..Mna2 klu sye bt tkt terpreggy nty snng jaga..Klu xade rezeki xpe..

check upt x?...Try bt upt..Ade yg hmil kuar drh sikit

5y ago

belum check lagi..ada kemungkinan saya preg ke ye?? sbb saya xda apa2 tanda preg 😊😊😊