utk kepastian

mcm nie pun dikira hamil ke .

utk kepastian
9 Balas

positif rasanya sis sbb 2 line kan cumanya test line ngn control line dy mcm tersalah cetak ke mcm tu lah , nak lg pasti sis try guna upt lain , try yg jenis casette sis

1 line maksudnya Negative. Selagi Tak naik 2 line & makin terang, tu maknanya Negative. Klau tgk upt tu mcm rosak je, try guna yg lain..

Cuba upt lain. Kalau guna clear blue, boleh terus tau result dan berapa usia kandungan. Tak puas hati lagi, boleh terus ke klinik ye

Cuba pakai upt lain sis, mybe dh rosak upt tu, in shaa Allah positif tu nanti, 🤲

Try upt lain sis. Mcm rosak je upt ni. Takut x valid result dia

Ha'a LA..mcm tersalah letak...try lain pla ais..

try yg len sis.. mcm pelik plak yg ni..

Negetif

-ve.