Susu Formula

Mcm mne ya kita nk thu susu yang sesuai dgn ank kita? Kena try stiap sample ke? Bukan apa sy dah 30weeks tp susu setitik pun tk kluar jadi rasa nak mula kaji tetang susu tk ada lah beranak terkial2 sy cri susu kalau btul sy ni tk ada susu badan...ke normal 30weeks tk ada susu lg hihihi.

2 Balas

Dont think negative sis.. be positive.. sntiasa fikirkan baik2... sntiasa fikirkan anak kluar je nnti dy akan dpt mnum susu badan kita.. sy dlu preg smpai bby lahir xkluar lg susu.. smpai kna pnggil bidan urutkan.. esok tu baru susu melimpah2 kluar... bkn apa... kdg urat2 susu nii trsumbat ja.. kna rajin2 kan urut bhgian blkg dan urutkan skitar breast.. baru la ada peredaran susu😊

5y ago

Insyaallah terima kasih ☺️☺️

Jgn risau,sy lps brsalin bru kuar Susu... Sampai skg elk je Susu kuar.

5y ago

Terima kasih...☺️☺️