kepastian jantina

Mcm mne nk thu baby kta nie lelaki atau perempuan yew....melalalui dengutan jantung dye...blh bg ulasan skit....sy first time....

26 Balas

scan..tp tu pn xtepat jgk.. sbb ada je yg scan 5d pn blh kluar berlainan jntina😂

Boleh guna baking powder + air kencing. Kalau bebuih boy,kalau takde buih girl

2y ago

Ni masa kandungan umur berapa

Sy xtau plak klu degipan jntung tu...tp sy p scan 4D terus kt klinik swasta...haha

Selalunya klau 2,3 kli scan msh smar2 xnpk lg jantina anak.tu perempuan

5y ago

Sya dh kna scan 2 kli sis... Dtor pun X confident... Dia just agak2 je bby boy.... So nnti on September dtor pkar pula yg scan 😊😊😊😊 tu la smpai skrng msh ttnya2... Baby pula too much active dlm prut

Scan saja boleh tau tu pun klu 100% nmpk anu dia... Yg lain mitos

3y ago

Dah bersalin ke sis ? Boy ke girl ? Sy sama macam sis . Scan dah 4 kali cakap girl. Tapi perut tgok macam boy hehe

klu sy, mabuk teruk, muke naik jerawat pastu kne gdm tu bby girl..

5y ago

Mmg x ad alahan langsung...blh mkn ap pown....berat naik....

Kalau perut tajam ke depan boy kalau lebar ke tepi girl

5y ago

Aaminnn

Scan je.. 😁 tnya doktor heheh

sya pla x thu mcmna tgk dngutan jntng ny..

5y ago

Yew kew ...ok

sya x thu pla mcmna dengtan jntng ny