Kurang Nafsu

Mcm mne nk naikkan nafsu balik ye ? Slps brsalin ni dh mkin kurang nafsu . Kdg2 brsama pn dh rsa x brnafsu . Msa mngandung tu elok je . Risau lh klu suami bosan nnti . Ni pn sy prasan suami hari2 tgok porn je . #pleasehelp

16 Balas

try amalkan jamuseeri nie puan.. www.wasap.my/60179181078/jamuseeri

klau sis mkn ubat perancang memang nafsu akan kurang.

2y ago

sy xmkn perancang nafsu xda ni mcmane

pg urut. crik org yg pandai urut utk batin wanita.

2y ago

yeah..g urut batin..kat fb namanya Smiley Loly Lilley

Minum jamu je sis

2y ago

Blh try thejamu, klau nk mehh pm sy.. mmg elok dlu, sy mcm tu la.. tp lps minum thejamu mmg bernfsu, itu yg terlajak dpt anak no 3 skg🤣

Makan jamu 🤭

normal