Kurang Nafsu

Mcm mne nk naikkan nafsu balik ye ? Slps brsalin ni dh mkin kurang nafsu . Kdg2 brsama pn dh rsa x brnafsu . Msa mngandung tu elok je . Risau lh klu suami bosan nnti . Ni pn sy prasan suami hari2 tgok porn je . #pleasehelp

16 Balas

itu normal puan.. lebih² lg klu puan ambil perancang . sye sebelum itu.. bergelut jgak dngn msalah sperti puan.. hmpir setahun.. boleh diktakn 2 buln skli tu pn...sbb fikirkn suami...dn nsib baik suami jenis xkisah . puan bleh amalkn minum rebusan halia dn serai...saya amalkn tu dlm mse seminggu . nafsu bersama tu akn meningkat semula