Kurang Nafsu

Mcm mne nk naikkan nafsu balik ye ? Slps brsalin ni dh mkin kurang nafsu . Kdg2 brsama pn dh rsa x brnafsu . Msa mngandung tu elok je . Risau lh klu suami bosan nnti . Ni pn sy prasan suami hari2 tgok porn je . #pleasehelp

16 Balas

ada dlm tiktok tu bg petua, katanya makan halia jdikn ulam boleh naikkn nafsu . pmpuan tu amal smpai skrg dia da umur 40lbih pn msh ON lgi ktenye, smpai somi yg surrender..huhu..boleh try kot sis