Prolonged jaundice day 24

Hi mcm mne kita nk tau kuning baby dah tkde ya 😀. Sbb dr kata dh tkya check kuning dah sbb results darah dan urine semua normal . Latest untuk kelmarin punya test 101 bila kita nak tau kuning dia betul2 tkde sbb saya nk makan bawang putih .

1 Balas

makan je wak. kalau check semua normal tu means kuning mmg akan turun dengan sendiri. takde dah naik balik. baby saya pun kena check darah urine semua, so bila dr kata ok tu mmg takde apa. asalkan nampak dia menyusu mcm biasa, membuang pun ok