nescafe oo nescafe..

Mcm mna nk tggl tabiat nascafe nie.. 1 hari x minum. Mesti mual2.. Tpi nescafe kn x blh minum time pregy nie... ,ade yg ktgih nescafe mcm kite x..??

20 Balas

Smalh sis. Dlu mmg kuat minum nescafe 3in1 tu. Tp slow2 cuba tk ambil. Lps tu ketagih minum milo pula. Dr ckp krgkn minum milo sbb berat naik mendadak. So, skrg tk ambil nescafe, milo & teh. Bykkn minum susu. Nasib mak bg minum susu sejak dr dlu lg, jd tkda mslh pula.