nescafe oo nescafe..

Mcm mna nk tggl tabiat nascafe nie.. 1 hari x minum. Mesti mual2.. Tpi nescafe kn x blh minum time pregy nie... ,ade yg ktgih nescafe mcm kite x..??

20 Balas

Tu lah akk org berniaga .sehari dh pasti 2 cwn kopi akk wajib minum utk tenaga n ketagih lah lebig kurang..tp dh tau preggy ni..kesian pulak fikir ke baby dlm perut..badan lemah x leh nk cita ..sbb tinggal terus coffee..huhu..akk ambik jus2 je bg tenaga..