bersama tapi tak nak pregnt

mcm mna ibu2 semua bersama dgn husbnd tapi tak nak get pregnant ? sbb nak jarakkan anak terutama yg ada bby baru lahir n first mom ? makan pil dah , tp still takut pregnant jrk dekat .

1 Balas

Saya rancang sendiri sis. Study your period cycle. Elak bersama waktu subur, suami buang luar, pakai kondom. Ini apa yang saya buat.

9mo ago

Alhamdulillah saya first time mom. Sekarang anak dah setahun 6 bln. Memang planning nak gap 2-3 tahun