Test pregnancy

Mcm mn korang trfikir nk beli pregnancy test ? Saya sbb mimpi ?? sy mimpi beli test pregnancy pstu esk bagi tau mak dgn kakak diorang paksa sy beli kat watson pstu test kat mall tu jugak ?alhamdulillah ad double line

29 Balas

saya sebab kucing suka tidor dekat perut. padahal sebelum ni kucing3 tu tak de pun nk main dekat perut . . tapi lpas check rupanya pregnant . mungkin kucing3 tu dah tahu kut . .

Rasa berangin perut 3 hari turut2...mula pelik..pk2 balik period xdatang dah 13hari...beli pregnant test mlm tu jugak...naik double line..dah 6mggu rupanya😅alhamdulillah...

Sy sbb anak ttibe ckp mama,baby smbil cium perut sy😅 mula² pelik,tapi da 2mggu anak buat perkara sm trs soh husband beli upt.2× cek 2× double line.preggy anak ke4 skrg

Sy sbb mmg missed period and mual. Lepas tu asyik dikelilingi org mengandung je. Dlm ktm dlm lrt. Sampai terfikir aku ni mengandung ke. Lepas check mmg sah mengandung 🤭

Ank yg kecik ni x berapa nk ngam sgt an sy..asyik nk gado je cmtu(gado mnja)n sy da rs laen da ms tu lgpn period pon da sbln xdtg

sy miss period seminggu lebih. tak sedap hati bila check dkt apps period tu byk hari lewat. then story kt kwn.. dia suggest utk test.

lewat period.. selera makan mbuak².. 2 kali beli test upt nak kepastian sama ada pregy or not.. kali kdua test baru pcaya

lewat period 2 hari then beli 2 upt.. tkot 1 x btol.. test 2x kt tempat keje.. ddua naik double line.. 😅 alhamdulillah..

Bila period lewat je, terus beli.. lepas beberapa kali kecewa, alhamdulilah akhirnya double line gak..

sye sbb makan nenas , perut cramp . nasib baik baby selamat . skng dh 4bulan 2 hari ❤️