Pregnancy Test

kawan saya buat pregnancy test yang beli kat watsont is +ve . then bila scan n test urine kat klinik -ve.. 🤔 agak agak nak ikut yang mana erk??? #ingintahu #firstmom #firstbaby

4 Balas

repeat upt after a week https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Dalam masa seminggu dua test balik untuk confirmkan. In shaa Allah ada rezeki

test blik nti

repeat nnt