cara naikkan berat baby 2 bulan

mcm mana nak naikkan berat baby 2 bulan ye? saya fully bf, baby boy baru berat 4.8kilo. misi pun tegur kata bmi turun, berat tak capai umur dia. tengok mommies lain semua berat anak anak naik berat elok

2 Balas

saya hanya 3.7kg sis anak saya 2 bulan . kena marah dgn misi , sy tktahu nkbuat apa utk naikkan berat dia 😭😔 .

graf dia okay ke tak?, rasa mcm okay je berat tuh kan.

11mo ago

graf bmi turun sebab baby tinggi, tu yg misi mrh sepatutnya sekurngnye berat 5.3 ke ats misi kata