hari hari muntah

hi, mcm mana nak hilangkan rasa nak muntah ni, lepas makan ja muntah, sampai belakang badan n perut sakit. kkadang risau, sbb bila muntah, auto perut mcm tertekan , takut juga ada effect kt baby. tapi tak bole kawal muntah ni, berat badan pun turun sgt.

1 Balas

hidu minyak angin atau apa2 saja sis utk kurangkan rasa mual tu..

2y ago

sy dulu pun muntah sampai rasa pahit tu keluar.. entah gastrik ke apa.. tp sy takda gastrik.. sy tahan saja,trimester kedua dah bhenti muntah2😊..smoga sis pun cpat berlalu ya..