ovulation day

mcm mana cara nak ajak husben BD waktu ovulasi? sbb sy nak kan zuriat.. sy nk ajak risau husben penat sebab hari hari kerja sampai malam.. selalu husben yg mula dulu n dia tak mula sy pun senyap je ..sbb kalau sy ajak waktu tak sesuai dia akan menolak sbb terlalu penat bekerja.. siapa ada cara untuk atasi hal ni ya..

2 Balas

Kalau mcm sy tu hari, mlm tu sy mcm da agak sy subur & sy ajak husband beli ovulation test.. by the time sy test tu da jm10 malam macamtu la, ovulation test tu mmg terang sgt la.. tp sy tgok suami da sgt2 penat & tdo. So subuh tu, bgun mcm biasa dan bgun kn husband skali sy ckp sy nk baby, sy tunjuk ovulation test pn terang... so husband pn on juga la.. btw wktu yg sesuai juga time husband da recharge tenaga & waktu tu sperm time subuh sehat & byk as yg sy baca google. Apa2 pn kena communicate bgtau husband apa kita nak.. so diorang tau, klau kita expect dorg bca hati kita mmg tak la..InsyaAllah Semoga dipermudahkan sis 🌹

sblm die pegi kerja, bagitau awak nak mlm ni. bila ovulation day boleh bagitau husband. ckp nak anak.