just share

Husben syaa mkin dkat sya mok brsalin dia mkin kerap brmimpi bby dhh kluar awal ..husben pun seringkali tnyaa .. ada tanda brsalin ke blom .. sbb dia nie trlebih excited n risau sbnrnya .. lgipun kmi dua jauh sbb hlangan husben krja .. Husben kat Kuching sya kat Miri sbb mok brsalin/brpantang dkt dgn fmly sndri .. lgipun syaa bcaa info² dri yg brpengalaman yg first bby kkdg lmbat brsalin .. syaa esok bruu msok 37w .. minta² x trlalu lmbat laa?rsaa mkin penat bawa drii dah?nurse kata skurang kurang tidur 8 jam .. rsanya sya mcm kurang tidur dri 8jam .. sbb sllu trbangun mok kencing n sbgainyaa?tpii apa² smuaa nyaa akn mnjdi kenangan dn pengalaman??

3 Balas

x laa .. mun ktk rasa perut ktk dah mengeras kah , mun x pon skit pinggang kah .. ya bruk nya .. biasa laa ya terlbeh excited , smpe embak ke mimpi 😁mintak2 joros branak klak ❤ aamiin😊

Bukan lambat bersalin, tapi lambat bukaan. 😄 Means ambil ms utk ke 10cm tu

4y ago

😅tq mmbetulkn😂

Excitednya husband kitak sis. Sik sabar ya maok nanggar baby ya