Deep sleep waktu siang

Hi semua sy first time mom, baby 2 bulan. maaf nak tanya selalunya sy ajak baby main waktu siang. Cuma harini sy letih & perlukan rehat.. baby pula tido je macam deep sleep sy tak ajak main, tkpe ke 🥹 Ada juga ajak main tapi dia pun nangis nak tidur. Risau jugak kalau tak kejutkan, kalau kejut risau pulak dia stress overtired. Mana satu? ke malam nanti dia akan berjaga hahah 🤣 #firstmom #ingintahu

2 Balas

disini sy sharekan waktu tido anak bg umur 2 bulan dan bulan2 seterusnya..bg memudahkan puan utk rujuk..hrp dpt mmbntu puan ..mg dpmudahkan segalanya amiin

bg minum susu tiap 2jam. takut dehydrated juga. selalunya malam berjaga tu. hehe