Pindah klinik

Hi.. mau tnya sy kira mau pindah klinik kerajaan ke swasta.. tapi beranak di kerajaan.. boleh ke? Sebab berpindah; 1)lambat 2)JM sibuk hal org 3)tiada privasi pesakit 4) menunggu dari6-7 jam tiada rawatan 5)nak tengking org lagi banyak dri buat kerja.

3 Balas

Biasalah kalau klinik percuma. Kalau mahu cpt dtg awal & cabut nombor awal. JM mmg akan tnya soalan dr A sampai Z tapi kalau rasa x selesa pindah ja di swasta. X pyh burukkan service klinik govt. Klau nak complain buat di saluran yg betul.

5y ago

Bukan nak burukkan.. dah dri jam 8.30 ambil no.. kena pangil jam 11.30.. rasa2 ada lg ke tahap kesabaran sis kalau kena sis.. bukan nak burukkan gov.. i pun kerja nurse gov sis.. tp mmg mcm tulahh hakikatnya.. baru rasa mcm mana orang lain rasa sis.. i just tnyakn je pendapat kat sni..

Teruknya, nasib baik tmpt sy bklinik x pernah bgini. 30minit siap suda smua. Boleh pindah tapi pastikan swatsa check lengkap mcm govt.

5y ago

Yea sis.. penat tulang2 belakang ni menunggu lama..

Boleh sis. Jangan lupa inform nurse sebelum pindah.