Buku Imunisasi Anak HILANG 😢

Apa boleh buat bila buku cucuk anak hilang? Mungkin terlepas pandang msa kami sibuk mengemas nak pindah. Mostly banyak cucuk kat klinik swasta pulak tu 😭😭😭 #helpme #seriusnanya

1 Balas

Kalau semua vaccination di klinik swasta yg sama then senang, pergi ke klinik tersebut sbb mereka akan simpan records pesakit. Minta copy baru, kemungkinan ibu kena dptkan buku imunisasi yg baru dulu then dptkan balik record.

2y ago

Dah tanya staff klinik tu, tp mcm xmmbantu. Mybe kena tnya Dr terus lpsni. Cuma awl sbulan klahiran di kk slepastu smua klinik yg sma.